Univerz Invest

univerzinvest

A befektetői kapcsolatok trendjei 2023-ban

2023. március 11. - univerzinvest

A 2022-es kihívásokkal teli évet követően a 2023-as év sem lesz egyszerűbb, és leginkább kiszámíthatatlan lesz befektetői szemszögből.

Mi várható a befektetői kapcsolattartás tekintetében a következő 10-12 hónapban?

Azt biztosan állíthatjuk, hogy a tőzsdei cégek befektetőivel való kapcsolatok egyre inkább visszatérnek a személyes egyeztetések színterére. Bár nyilván megmaradnak bizonyos online platformok, de a közvetlen találkozások száma növekedni fog.

Roddy Real Estate Investing Academy

A befektetői prezentációk sokkal inkább élményalapúak lesznek, a korábbi írott hírlevelek helyett a videós hírlevelek, vlogok, linkek teljes mértékben átveszik az uralmat. A befektetők biztos nem fognak hosszú sok oldalas prezentációkat nézegetni, sokkal inkább a világos megfogalmazású üzenetekre koncentráló anyagok fogják ezek helyét felváltani.

Minőségi tartalmak, világos jövőkép, a növekedéshez vezető sztorik egyértelmű megfogalmazása, élményalapú kommunikáció, személyes kapcsolatok erősödése, mesterséges intelligencia, ESG – ezek lesznek a hívószavak.

Ha a fentiekről bővebben szeretne hallani, akkor regisztráljon 2023. március 22-i webinarunkra az alábbi linken: https://univerzinvest.hu/investor-event/

A bejegyzés trackback címe:

https://univerzinvest.blog.hu/api/trackback/id/tr7218069582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása